Min Vardag

Jag tänkte skriva lite om min vardag här på behandlingshemmet. Oftast börjar min dag 7:40-7:50 med att jag går upp och klär på mig. Klockan 8 är det frukost för alla. Klockan 8:40 är det morgonsamling och då brukar vi göra en mindfulness övning och sedan går vi igenom dagen, vem som jobbar, vad det är för mat och dagens aktiviteter m.m. vi brukar var klara ca klockan 9. Efter det så har vi struktur där vi går igenom dagen var för sig med personal och vad vi har på schemat just den dagen. Jag gör även då en energi inventering. Det är för att se hur mycket energi jag har och hur mycket jag kommer behöva för att ta mig igenom dagen. Har jag för lite energi kanske jag hoppar över något eller flyttar det till en annan dag. Men mer om det kommer komma i ett framtida inlägg.

Vi äter alltid lunch klockan 12 och middag kl 16:30 på helgen och klockan 17 på vardagar. För att aktivera mig övrig tid brukar jag gärna spela Skipbo. Jag har även börjat virka och ibland går jag till aktiveringen för att måla eller pyssla.

Klockan 21:30 får jag min natt medicin och efter det brukar jag borsta tänderna och gå och lägga mig.

Såhär ser mitt schema ut den här veckan.

En gång i veckan har jag KP-samtal, då träffas jag och min kontaktperson och vi går igenom viktiga saker. Två gånger i veckan har jag session med min terapeut. En gång i veckan måsta jag städa mitt rum, vilket jag kan vara rätt dålig på att göra. Jag försöker gå på promenader för att fylla på med energi. Målet är att ligga på plus när jag har räknat ut energi nivån.

Dagens låt, Suit N’ Sauce – Ippah och ja den går på repeat.

Följ mig gärna på Instagram – @ett.liv.vart.att.leva

Kategorier: Om mig



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *