Vem är jag?

Ja vem är jag? Det håller jag fortfarande på att ta reda på men här kommer lite fakta om mig.

Jag är 28 år och bor just nu på ett behandlingshem i Sverige. Efter två jobbiga år, mestadels på sjukhus, hamnade jag här. Egentligen bor jag och jobbar i Tyskland som webbutvecklare.

2008 blev jag diagnostiserad med Asperger syndrom och 2021 blev jag diagnostiserad med ADHD.

Hur jag hamnade i Tyskland? Jag gick en Webbutvecklings utbildning i Malmö 2015-2017, samtidigt som en kompis skulle ner till Warendorf och jobba med hästar. Hon frågade om jag kunde följa med, ja säger jag impulsiv som jag är. Så i fem veckor jobbade jag hos Sara Algotsson Ostholt och Frank Ostholt i stallet, det var fem fantastiska och lärorika veckor. Samtidigt gjorde jag klart kursen vi hade på utbildningen. Jag jobbade även över jul och nyår i stallet. Under tiden jag var där så letade jag praktik plats, i Sverige utan framgång. I slutet av 2016 mailade jag en firma i Warendorf, som lyckligtvis svarade ja på min förfrågan om praktikplats. 9e Januari 2017 började jag min fyra månaders praktik. I Mai 2017 åkte jag tillbaka till Sverige för att avsluta min utbildning och i Juni började jag min fasta anställning på market port GmbH.

Jag fortsatte att vara i stallet hos Sara och Frank och red lite och hjälpte till på tävlingar på fritiden. De hade en häst som kallades Hugo, han var lite speciell men vi fann varandra och blev bästa vänner. Senare köpte jag honom. Tyvärr var jag tvungen att sälja honom pga av uttmattning. Två månader gick han bara i hagen och jag orkade inte knappt att gå ut till honom och säga hej för jag låg bara i sängen. Till slut insåg jag att han är för fin för att göra ingenting så jag sålde han i Januari 2020 medans jag låg på sjukhuset. Tråkigt, men det rätta. Nu är han hos en juniorryttare och det går hur bra som helst. När jag kommer hem till Tyskland kommer jag kunna hälsa på honom som tur är. Vi gjorde en lång resa tillsammans, Little Hooligan och jag, och jag ångrar det inte en sekund.

Ett annat intresse jag har är fotografering, jag fotograferar främst hästar men även andra djur och människor. Ni kan se några av bilderna under fotografi här på hemsidan. Jag har varit mycket på tävlingar och fotograferat, främst fälttävlan, allt från Sugar Cup till EM i Luhmühlen. Tre år har jag även varit fotograf åt Falsterbo Horse Show, vilket har varit väldigt spännande.

Jag har även en liten hund, jag fick honom i födelsedags present 2015, och den gången räddade han faktiskt mitt liv, då jag inte såg någon mening med livet längre. Då kom han in i mitt liv och har förgyllat det sedan dess. Han är numera 9år och han är en Chihuhua/Praszky Krysarik, han heter Bruno. Världens charmigaste kille.

I den här bloggen kommer jag dela med mig av min vardag, fakta, tips och tricks för ett fungerande liv. Jag hoppas att jag kommer orka hålla igång den och att den ska motivera mig framåt.

Följ mig gärna på Instagram – @ett.liv.vart.att.leva

Kategorier: Om mig3 svar till “Vem är jag?”

  1. Sabrina skriver:

    ❤❤❤

  2. Mareike skriver:

    Liebe Victoria, ich wünsche dir ganz viel Spaß dabei. 😘

  3. Lasse skriver:

    Så bra du skriver, håller tummarna för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *