Vissa dagar blir det kaos

Idag började dagen med att jag åt frukost innan morgon samlingen och sedan hade jag struktur och planerade dagen.

Jag har betalat CSN och fixat så att jag betalar månadsvis istället för per kvartal. Det känns skönt att ha det gjort. Sedan duschade jag idag. Det kändes som att jag duschade i en halv evighet, men det varade bara i 10 minuter, men det är ganska länge ändå.

Sedan skulle jag ha tagit en promenad innan lunch, men det har jag skjutit upp några gånger under dagen. Men till slut, klockan 15:40 kom jag iallafall ut på min promenad som tur var. Det var väldigt fint med snön som kommit.

Klockan 17 skulle jag tvätta, men tvättstugan var låst… Jag blev arg… Stannade upp och hoppade på kartonger för att avreagera mig. Sen tänkte jag om och det låste sig totalt. Jag visste inte vad jag skulle göra. Hur ska jag kunna tvätta senare än vad som var tänkt och hur ska jag hinna med osv. Så då fick jag ångest tror jag och tappade kontrollen helt, det kändes som att jag skulle dö. Men då kom min Terapeut och räddade mig. Sen fick jag en kylklamp att hålla i händerna, först kände jag den inte med efter en stund kände jag mina kalla händer. Till slut lugnade jag ner mig och jag och min Terapeut la in tvätten i tvättmaskinerna och startade dom.

Middagen var svår, så jag gjorde nudlar istället, det var gott. Jag har bett om att få äta makaroner och ketchup varje dag istället, då det är enklare för mig. Förutsägbart och jag vet att jag kan äta det och det är gott.

Under eftermiddagen började jag känna mig konstig. Svettades jätte mycket och det kändes som hjärnan inte hängde med. Då misstänkte jag att jag inte har tagit mina morgon mediciner. Så var det också… Både jag och personal hade glömt bort det i morse. Men nu har jag tagit dem för en stund sedan och nu mår jag bättre.

Efter allt som hänt känner jag mig helt slut. Jag fick hjälp att hänga upp tvätten av personal som tur var. Nu ska jag nog kolla på en film medans tvätten torkar.

Den här bra skylten hade min terapeut med sig. Den sitter nu på min dörr och kommer förhoppningsvis kunna hjälpa mig framöver. Förresten så har jag världens bästa terapeut. Tillsammans löser vi alla problem.Ett svar till “Vissa dagar blir det kaos”

  1. Johanna skriver:

    Åh så jobbig dag! Hoppas du får sova riktigt gott och att i morgon blir bättre! Så himla bra blogginlägg du skrivit ❤ Och vad fint det låter med terapeuten. Jag missade mitt möte med min nya psykolog pga fick covid 😒 men längtar så och hoppas att vi ska fungera ihop. Jag har nog lite svårt för människor. Har du lust att skriva någon gång om hur det var att hitta en bra terapeut? Har du haft några innan det inte fungerat så bra med o så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *