Städdag

Idag är det fredag, det betyder städcheck på enheten och städdag för mig. Jag började dagen med morgonsamling, sedan hade jag struktur och skulle spela Skipbo innan jag städade. När vi hade spelat klart Skipbo var det dock inte så lång tid kvar till teammötet jag skulle ha idag med min terapeut och kontaktperson. Alltså hann jag inte städa, superbra tyckte jag, kanske man kunde komma undan med det idag.

Teammötet gick bra, vi kom fram till att jag ska ha väckning klockan 7:45 för att hinna gå upp och ta min medicin klockan 8 för att elvansen ska börja verka innan morgonsamlingen. Då hinner jag även äta frukost. Som det är nu ringer klockan och jag stänger av den om jag är trött. Nu kommer personal komma in och tjata på mig tills jag sätter mig upp i sängen. Jag hoppas att det kommer underlätta.

Vi pratade även om Bruno och som det ser ut nu kommer han snart att komma hit igen. Det ser jag fram emot, men det ställer också krav på mig. Inga fler inläggningar på sjukhuset och han ska ha mat, vatten och motion varje dag.

På eftermiddagen var jag tvungen att städa, jag kom inte undan… Jag försökte skjuta upp det som vanligt, men det gick inte. Så tillsammans med personal gjorde jag en lista på vad jag skulle göra och i vilken ordning. Det var segt i början, och jag tog rökpaus och mobil paus, men jag lyckades komma igång igen och slutföra det. Jag dammsög ordentligt, även under sängen denna gång, för det måste jag ha missat de andra gångerna upptäckte jag häromdagen… Jag till och med bäddade sängen. Jag gillar verkligen att ha ordning, men jag hatar att städa…

Ikväll har jag kollat på film, Ouija, och ätit godis. Det var trevligt. Jag har även spelat Skipbo ikväll och vann tre gånger.

Jag är glad idag, och extra speedad av allt socker. Imorgon ska jag försöka skriva ett inlägg om suicidtankar.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *