Läkarbesök och möte

Idag började jag dagen med läkarbesök. Det gick bra, vi ska höja ADHD medicinen, Elvanse, till 40 mg. Vi ska även plocka bort en Risperidon tablett, vilket är den sista. Ändringarna kommer med nästa apodos, jag hoppas det gör skillnad. Nu tar jag ”bara” Elvanse, Venlafaxin, Haldol och Lamotrigin. Mitt mål är att bara klara mig på Elvanse.

Idag hade vi även samverkansmöte med min uppdragsgivare. Alltså jag tycker det är ganska tråkigt… När jag tycker något är tråkigt har jag extra svårt att koncentrera mig och tänker på annat. Men det gick iallafall bra. De vill dock att jag ska vara på behandlingshemmet till slutet av september. Vilken jag tycker känns som en evighet. Men tiden går ju så fort att det kanske går. Bara jag får något att göra. Men som det är nu ser det lovande ut. Vi kom överens om att jag kan börja arbetsträna. Så jag hoppas att allt kommer att fungera så som jag vill.

Jag har även varit och besökt en ridskola och hoppas på att jag kommer få vara och rida där två gånger i veckan. Då håller jag mig lite sysselsatt iallafall och får en mening med vardagen.

Idag är det dusch dag, men jag glömde bort att duscha fastän personal kom in och sa till. Hur det nu gick till vet jag inte men så är det. Jag ska försöka duscha nu även om det är sent. Jag glömde ju även att posta senaste inlägget, förlåt för det. Men har man en förvirrad själ så har man och då är det lätt att glömma saker.

Dagens låt, Shivers – Ed Sheeran

Följ mig gärna på Instagram – @ett.liv.vart.att.leva

Kategorier: ADHD



Ett svar till “Läkarbesök och möte”

  1. Emelie skriver:

    Jag hoppas att det funkar för dig att vara i stallet lite, det är ju verkligen som solen efter en grå dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *