Liten update

Jag pendlar väldigt mycket i humör och med mina känslor. Ena stunden är allt jättebra för att ni nästa stund vara katastrof.

I förrgår mådde jag jätte dåligt och gjorde jag något dumt och impulsivt, så ambulansen fick komma. Som tur var behövde jag inte följa med och slapp LPT. En sak är iallafall säker, det gör jag inte om.

Igår började dagen med att jag åkte till ridskolan och fick mocka och rida. Jag fick rida en jätte cool ponny och vi red ut, det var så härligt. Vi red en runda och hoppade över ett litet träd som fallit ner över vägen. Polo som han heter, när han såg ponnyn före hoppa så taggade han till och tyckte det var super roligt. Jag trivs så bra på denna ridskolan. Jag brukar vara rädd och ha svårt att prata med nya människor, men alla är så snälla och bra att det inte är några problem alls. Jag längtar verkligen tills nästa gång jag ska dit! Jag är så tacksam att jag får lov att vara där.

Sedan jag var i stallet har jag mått bra och har massor med positiv energi inom mig. Jag är lite rastlös idag men det gör inget. Just nu håller jag på att tvätta och i eftermiddag ska vi till hästprogrammet. Då ska vi mysa med hästar, jag hoppas att det går bra.

Dagens låt, Promised Land – Le Wanderer

Följ mig gärna på Instagram – @ett.liv.vart.att.levaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *